Header image

Over ons

Onze openingstijden

Ma - Zat: 10:00 - 21:00
Zondag: 12:00 - 21:00
Bestellen
Shop image

Over BroodjeBram

Broodje Bram is al meer dan 30 jaar een begrip in Heemstede en omgeving.

Bij ons kunt u elke dag van de week terecht voor heerlijke koffie en thee maar vooral om te genieten van een bijzonder goede lunch.Voor de lunch heeft u brede keuze uit verschillende luxe, verse, knapperige broodjes.

Tevens kunt u bij Broodje Bram ook prima avondeten of kiezen uit een willekeur aan snacks, voor degene met lekkere trek.


Brams Luxe Specials image

Brams Luxe Specials

Alle producten op het menu zijn uitsluitend samengesteld met dagverse producten van de groentenboer en keurslager.

Met de dagelijks afgebakken luxe broodjes maken wij van uw lunch of avondeten een echte traktatie!


Onze producten image

Onze producten

Broodje Bram levert uitsluitend kwaliteit door alleen met dagverse (gedeeltelijk biologische) producten van de groetenboer, vishandel en keurslager te werken.

Onze broodjes worden elke dag door ons zelf op ambachtelijke wijze afgebakken. Tevens houden wij ook rekening met de allergieën van onze klanten. Wij hebben bijvoorbeeld ook glutenvrij brood. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.


Broodjes bestellen of afhalen

Wilt u liever thuis of op het werk eten? Geen probleem, wij van Broodje Bram komen graag uw bestelling bezorgen. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw bestelling zelf bij Broodje Bram in Heemstede op te komen halen.

Broodje Bram bezorgt in Heemstede, Haarlem, Hillegom, Cruqiuis, Hoofddorp, Schiphol (-Rijk), Vijfhuizen en Zwaanshoek. Om de kwaliteit van uw bestelling te waarborgen bezorgen wij warme producten alleen in Heemstede en Haarlem-Zuid.


Eten bij Broodje Bram

Bij Broodje Bram kunt u elke dag van de week terecht voor een heerlijk verse lunch of avondmaal. Natuurlijk kunt u ook alleen komen genieten van een heerlijk vers gemalen kopje koffie of een lekkere thee.

Wilt u met een groot gezelschap komen eten? Dat is geen enkel probleem bij ons. Het is wel raadzaam om van tevoren uw komst aan te kondigen.

Openingstijden

Ma - Zat: 10:00 - 21:00
Zondag: 12:00 - 21:00

Bezorgtijden

Ma - Zat: 11:00 - 19:30
Zondag: 12:30 - 19:30